Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Boerderijkip

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan.

Kiest u bewust & voor smaak? Kies voor Boerderijkip!

Boerderijkip

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben we ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.

Vleeswaren
Groene Hart, Rundvlees

Groene Hart, Rundvlees

Waar u ook voor kiest, bij ons staat de kwaliteit voorop! De bedrijven waar wij ons van betrekken liggen in het groene hart van Nederland en voldoen helemaal aan onze hoge eisen. De bedrijven zijn door ons met zorg geselecteerd en zijn niet te groot, zodat er voldoende tijd is voor individuele aandacht voor het dier.

Vlees van Livar

Vlees van Livar

Bijzonder varkensvlees: de smaakvolle rijkdom van het Limburgse kloostervarken. Bij Abdij Lilbosch in Echt worden varkens al meer dan 100 jaar op dezelfde manier gehouden.

Warmenhoven, Keurslagerij

Vliethof 60
2291RZ Wateringen
0174294728

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten