Ook in 2021 hebben we GOUD!

Rookworst met goud bekroond

Onze barbecueworst is in 2021 met GOUD bekroond

barbecueworst

Onze Brusselse lofschotel is in 2021 met GOUD bekroond!

Ovenschotel met goud bekroond

Onze barbecueworst is in 2020 met GOUD bekroond!

BBQ worst met goud bekroond

Onze rookworst pakt in 2020 het GOUD!

Rookworst met goud bekroond

De lekkerste grillworst haal je bij Keurslager Warmenhoven

Donderdagavond 9 februari vond de finale van de Grote Grillworsttest 2017 plaats in Tiel. Het was een blij verraste Koos van Essen, eigenaar van Keurslagerij Warmenhoven in Wateringen, en zijn team die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. De grillworst viel goed in de smaak bij de juryleden, die al eerder 10 finalisten selecteerden uit de 101 inzendingen, en nu de Wateringse grillworst als onbetwiste winnaar kroonden. 

 

Koos van Essen kan het nog bijna niet geloven: “We waren al zo blij met onze finaleplaats, dat we vrij onbevangen naar de finale zijn gegaan. Dat we vervolgens als winnaar uit de bus kwamen, dat is gewoon écht super!”. De jury van de Grote Grillworsttest 2017 bestond dit jaar uit culinair journalist van de Telegraaf; Felix Wilbrink, SVO-docent Paul Bohté en de winnaar van 2016; Keurslager Frank van Gils. Zij waren het er al snel over eens; de smaak van de grillworst van Keurslagerij Warmenhoven staat als een huis. Het is aantrekkelijke een worst met een mooie structuur, een worst om een stukje voor om te fietsen.

“Van onze klanten horen we regelmatig dat ze onze grillworst zo lekker vinden, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar dat we ook van professionals de waardering krijgen voor wat we doen, dat is gewoon geweldig!” aldus een enthousiaste Koos van Essen. De jury heeft dit jaar vooral gekeken of de grillworst bestonden uit eerlijke grondstoffen en pure kruiden. En natuurlijk of het grillproces goed is toegepast. Dat maakt een grillworst een top-grillworst. Om te checken of de grillworst van Keurslagerij Warmenhoven altijd van hoge kwaliteit is, en niet alleen voor de inzending van de wedstrijd, is er gebruik gemaakt van mysterie shoppers. Ook die test werd moeiteloos gehaald!

En nu wordt het extra hard werken voor het team van Keurslagerij Warmenhoven. Koos van Essen: “De ballonnenboog staat voor de deur, de grill gaat overuren draaien, we zijn er klaar voor om zo veel mogelijk mensen onze grillworst te laten proeven en te genieten van deze mooie prijs!”. Wie zelf wil proeven hoe lekker de lekkerste grillworst van Nederland is, is van harte welkom in de Keurslagerij aan de Vliethof 60 in Wateringen. Het is écht het omrijden waard!   

Keurslager Warmenhoven bekroond met 2 sterren!

Keurslager Warmenhoven uit Wateringen heeft op maandagavond 17 november 2014 tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich alle 69 finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Warmenhoven. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Warmenhoven tot de gelukkigen behoorde. 

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende ronden en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde is Keurslager Warmenhoven door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. 

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Warmenhoven zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over.

Met goud bekroond! Slavakto 2012

Keurslager Warmenhoven in Wateringen valt in de prijzen!

Producten van de ondernemer bekroond

Op 19 september 2012 vonden tijdens de Slavakto de Internationale ambachtelijke vakwedstrijden plaats. Keurslager Warmenhoven heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Zijn ambachtelijke ontbijtspek, grillworst, rookworst en fricandeau zijn bekroond met GOUD. En zijn ambachtelijke lunch worst, rosbief, filet americain en runder rookvlees zijn zelfs bekroond met GOUD met STER, waarmee is aangetoond dat deze tot de beste van Nederland behoren!

Vakwedstrijd

De Internationale Slavakto vakwedstrijden staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe u als consument de producten waardeert. 

Ambacht

De ambachtelijke slager onderscheidt zich door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden. Keurslager Warmenhoven benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, heeft de Keurslager met deze Internationale Slavakto vakwedstrijden daadwerkelijk bewezen.

Nieuwsgierig geworden? 

De klanten van Keurslager Warmenhoven zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel. Graag tot ziens!

Warmenhoven, Keurslagerij

Vliethof 60
2291RZ Wateringen
0174294728

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten